PEFC-sertifioinnin vaikutukset

PEFC-sertifioinnin vaikutukset

Perjantaina 8.5.2015 pidettiin PEFC-vaikuttavuusseminaari. Gaia Consulting Oy:n tekemässä selvityksessä nostettiin esiin PEFC-sertifioinnin vaikutuksia suomalaisiin metsiin, metsien hoitoon ja käyttöön sekä suomalaiseen yhteiskuntaan. PEFC-sertifiointi on muun muassa lisännyt yleistä tietoisuutta ja luonnon monimuotoisuutta. PEFC-sertifioinnilla on myös yhtenäistetty metsäalan toimintatapoja.

Puheenvuoroissa ja kommenteissa nousi esille PEFC-sertifioinnin tiedottamisen merkitys. KMY pyrkii vastaamaan tiedottamisen tarpeeseen lisäämällä mm. uutisointia verkkosivuillaan ja Twitterissä, joukkoviestintää ja henkilökohtaista viestintää unohtamatta.

Lue lisää PEFC-vaikuttavuusseminaarista ja Gaia Consulting Oy:n raportista PEFC Suomen sivuilta

Uutisia vaikuttavuusseminaarista myös täällä.