Auditoinnit alkoivat

Alueellisen PEFC-ryhmäsertifioinnin auditoinnit alkoivat tällä viikolla Pohjois-Savossa. Viikon kohteina oli yrityksiä, maastokohteita sekä itse KMY. Auditoinnit olivat ensimmäiset laatuaan uuden sertifikaattien haltijaorganisaation ja täysin uudenlaisen hallinnointimallin osalta.

Auditoinnin kohteena olevat yritykset ja maastokohteet valitaan otannalla. Auditoinneissa tarkastellaan yritysten toimintaa niin yrityksen sisällä kuin maastossakin. Pohjois-Savon osalta auditoijat ovat vielä tänään perjantaina liikkeellä. Ensi viikolla auditoinnit jatkuvat Etelä-Savossa.

Alueellisen PEFC-ryhmäsertifioinnin auditointien alustava viikkokohtainen aikataulu:

– vko 21 Pohjois-Savo
– vko 22 Etelä-Savo
– vko 23 Kaakkois-Suomi
– vko 25 Keski-Suomi
– vko 33 & 34 Häme-Uusimaa
– vko 35 Pohjois-Karjala
– vko 36 Etelä-Pohjanmaa
– vko 37 Pirkanmaa
– vko 39 Lounais-Suomi
– vko 40 Rannikko ja Ahvenanmaa
– vko 41 Lappi
– vko 42 Pohjois-Pohjanmaa
– vko 44 Kainuu

Auditointia maastossa: työmaaohjeet näppärästi matkapuhelimessa.
Kuva: Jukka Hujala