Bitcomp toimittaa alueellisen PEFC-ryhmäsertifioinnin rekisterin

Kestävän Metsätalouden Yhdistys ry valitsi Bitcomp Oy:n toimittamaan valtakunnallisen rekisterijärjestelmän metsien alueelliseen PEFC-ryhmäsertifiointiin.

Järjestelmässä ylläpidetään metsäkiinteistöjen sertifiointitietoja. Järjestelmään rakennetaan myös toiminnot, joilla kiinteistön sertifiointitilanteen voi tarkistaa verkossa. Järjestelmästä voi myös tulostaa todistuksen kiinteistön kuulumisesta alueelliseen PEFC-ryhmäsertifiointiin. Tavoitteena on sujuvoittaa tiedon kulkua ja mahdollistaa reaaliaikainen tiedon haku esimerkiksi puukauppatilanteessa.

Kuluvan vuoden alusta lähtien metsien PEFC-sertifioinnin alueellisten sertifikaattien hakijana ja haltijana on toiminut Kestävän Metsätalouden Yhdistys. Yhdistyksen yhtenä tehtävänä on valtakunnallisen alueellisen PEFC-ryhmäsertifioinnin rekisterin ylläpito.

Sertifiointiasiamies Aija Rahikaisen mukaan toimittajavalinnassa korostuivat erityisesti Bitcompin vahva metsäsektorin asiantuntijaosaaminen sekä laaja kokemus alan tietojärjestelmien toteutuksesta.

Lisätietoja:

Aija Rahikainen, Sertifiointiasiamies, aija.rahikainen@kestavametsa.fi,

Jani Heikkilä, Myyntijohtaja, jani.heikkila@bitcomp.fi, http://www.bitcomp.fi/