Ilmoittautumisaikaa jatkettu – Ilmoittaudu syksyn PEFC-koulutustilaisuuksiin

Syksyllä järjestettävien PEFC-koulutustilaisuuksien ilmoittautumisaikaa on jatkettu. Tilaisuuksiin voi ilmoittautua aina 16.9.2015 asti.

Suomen metsiä on PEFC-sertifioitu jo viidentoista vuoden ajan. Määräajoin metsien hoitoa ja käyttöä koskevat vaatimukset tarkistetaan, jotta ne vastaavat yhteiskunnan eri tahojen näkemyksiä metsien hoidon kestävyydestä. Tarkistetut PEFC-vaatimukset otetaan käyttöön vuonna 2016. PEFC asettaa vaatimuksia mm. metsien monimuotoisuuden turvaamiselle, metsien terveyden ja kasvun sekä virkistyskäytön mahdollisuuksien ylläpidolle.


Tule eri puolella Suomea järjestettäviin PEFC-koulutustilaisuuksiin kuulemaan ja keskustelemaan PEFC-sertifioinnin vaatimuksista sekä niiden soveltamisesta käytäntöön. Koulutustilaisuuksien kutsun näet täältä


Koulutukseen osallistuminen maksaa 50 € (+alv).  Maksu veloitetaan ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 18.9.2015 mennessä.

Siirry tästä linkistä ilmoittautumislomakkeeseen.