Kolme uutta sertifikaattia myönnetty

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt uudet sertifikaatit eteläiselle, läntiselle ja pohjoiselle PEFC-ryhmäsertifiointialueelle.

Uusien sertifikaattien myötä sertifikaattinumerot muuttuivat. Uudet sertifikaattinumerot ovat:

  • eteläinen PEFC-ryhmäsertifiointialue 9527-02
  • läntinen PEFC-ryhmäsertifiointialue 9529-02
  • pohjoinen PEFC-ryhmäsertifiointialue 9530-02

Kaikki PEFC-ryhmäsertifiointialueet ovat saaneet PEFC FI 2014 -vaatimusten mukaiset sertifikaatit. Kaakkoiselle ja itäiselle PEFC-ryhmäsertifiointialueelle myönnettiin uudet sertifikaatit jo aikaisemmin tänä vuonna. Sertifikaatit osoittavat, että metsällinen toiminta täyttää PEFC-metsäsertifioinnin toteutustapojen ja kriteerien vaatimukset.

Jos ulkoisessa arvioinnissa havaitaan poikkeamia, niiden korjaamiseksi tehdään toimintasuunnitelma. Uusien PEFC-vaatimusten mukaisen sertifikaatin myöntämistä edelsi se, että ulkoinen arvioija hyväksyi PEFC-alueiden korjaavien toimenpiteiden suunnitelmat.

Kaikki KMY:n sertifikaatit löytyvät osoitteesta www.kestavametsa.fi/alueellinen-pefc-ryhmasertifiointi/sertifikaatit/.