Skip to main content

Kestävän Metsätalouden Yhdistys ry (KMY) huolehtii alueellisen PEFC-ryhmäsertifioinnin organisoinnista ja toteutuksesta suomalaisessa metsätaloudessa yhteistyössä eri metsätalouden toimijoiden ja metsänomistajien kanssa. KMY:n perustajia ovat Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry, Metsäteollisuus ry sekä Sahateollisuus ry.

Toimintamme vastuualueet kasvavat ja haemme nyt yhdistyksen toimistolle Helsingin Vallilaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2023 – 30.4.2024

Sertifiointiassistenttia

huolehtimaan toimistomme päivittäisistä työtehtävistä. Tehtäviisi kuuluu metsänomistajista ja yrittäjistä koostuvan sertifiointirekisterin ylläpito ja siihen liittyvä asiakaspalvelu. Keskeisenä vastuualueena sinulle kuuluu myös viestintä niin uutiskirjeiden, kuin kotisivujemme ylläpidon ja kehittämisen muodossa. Viestinnän sisällöt toteutetaan yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Olet mukana organisoimassa kokouksia ja koulutuksia, sekä koostat niihin materiaaleja ja toimit kokoussihteerinä. Myös muut yhdistyksen toimintaan liittyvät tehtävät voivat kuulua toimenkuvaasi.

Odotamme

  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja
  • MSOffice ohjelmien hallintaa ja yleisesti hyviä it-taitoja
  • aloitteellisuutta ja itseohjautuvuutta
  • tarkkuutta ja huolellisuutta

Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kykyä käyttää englantia, mielellään myös ruotsia, työkielenäsi. Kokemus metsätaloudesta ei ole välttämätöntä.

Toimipaikka:

Kestävän Metsätalouden Yhdistys ry:n toimisto, joka sijaitsee Helsingin Vallilassa, Elimäenkatu 17-19, 00510 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Maria Nyström, p. 044 984 1412 (lomalla 7.4 – 14.4.)
Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.4.2023 mennessä osoitteella maria.nystrom@kestavametsa.fi. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiajan ollessa käynnissä