Skip to main content

Ilmoittaudu kevään webinaareihin!

PEFC Suomi – Suomen Metsäsertifiointi ry ja Kestävän Metsätalouden Yhdistys ry järjestävät  webinaarikoulutuksia tarkistettujen PEFC FI -kriteeristöstandardin (PEFC FI 1002:2022) ja -ryhmäsertifiointistandardin (PEFC FI 1001:2022) sisällöistä. Webinaareja järjestetään suomeksi ja ruotsiksi.

Ilmoittautuminen koulutuksiin on alkanut! Ilmoittauduthan ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti. Webinaarit nauhoitetaan ja tallenteet tulevat saataville PEFC Suomen kotisivuille. Voit myös ilmoittautumisen yhteydessä valita erikseen, mikäli haluat webinaarista vain tallenteen.

Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille edellisenä arkipäivänä ennen webinaariajankohtaa. Ilmoittautuminen suljetaan webinaaria edeltävänä arkipäivänä. Peruutathan ilmoittautumisesi, mikäli et pääse osallistumaan.

Ilmoittaudu suomenkielisiin webinaareihin alla olevista linkeistä.

Klikkaa tästä ja ilmoittaudu ruotsinkielisiin webinaareihin.

Lämpimästi tervetuloa!


PEFC-STANDARDIN MUUTOKSET WEBINAARI I:

Metsän- ja luonnonhoito

Webinaarissa käsitellään uudistettujen PEFC-vaatimuksien keskeisiä muutoksia metsän- ja luonnonhoidossa työlajikohtaisesti. Koulutus on ensisijaisesti suunnattu metsäalan ammattilaisille, jotka vastaavat metsänhoidon toimenpiteiden suunnittelusta tai toteutuksesta.

Ilmoittaudu jompaankumpaan seuraavista webinaareista:


PEFC-STANDARDIN MUUTOKSET WEBINAARI II:

Osaamisen varmistaminen – työnantajavelvoitteet, monikäyttö, alkuperäiskansa, porotalous

Webinaarissa pureudutaan keskeisiin muutoksiin koskien työnantajavelvoitteita ja metsäpalveluiden hankintoja, työntekijöiden osaamisen varmistamista, metsien monikäyttöä, alkuperäiskansaa sekä perinteisten elinkeinojen turvaamista tarkistetuissa PEFC-vaatimuksissa. Webinaari on suunnattu erityisesti metsäalan ammattilaisille.

Ilmoittaudu jompaankumpaan seuraavista webinaareista:


MUUTOKSET PEFC-RYHMÄSERTIFIOINNISSA -WEBINAARI:

Webinaarissa perehdytään alueellisen PEFC-ryhmäsertifioinnin toteutuksen keskeisiin muutoksiin. Koulutuksessa käsitellään tarkistettuihin standardeihin siirtymistä ja niiden vaikutuksia sertifiointiin sitoutuneille organisaatioille. Webinaari on suunnattu varsinkin metsäalan ammattilaisille, jotka vastaavat organisaatiossa PEFC-sertifioinnista ja laadunseurannasta.

Ilmoittaudu jompaankumpaan seuraavista webinaareista:


Lue lisää:

Suomen PEFC-metsäsertifioinnin vaatimukset uudistuvat