Skip to main content

Anmäl dig till vårens webbinarier!

PEFC Finland – Finlands Skogscertifiering rf. och Föreningen för hållbart skogsbruk rf. ordnar utbildning i webbinarieform om innehållet i de justerade PEFC FI- kriteriestandarderna (PEFC FI 1002:2022) och gruppcertifieringsstandarden (PEFC FI 1001:2022).  Webbinarier ordnas på finska och svenska.

Det är nu möjligt att anmäla sig till utbildningen! Kom ihåg att anmäla dig i tid, eftersom vi tyvärr måste begränsa deltagarantalet. Webbinarierna spelas in och är senare tillgängliga på PEFC Finlands nätsidor www.pefc.fi. Om du bara vill ha tillgång till inspelningen kan du meddela om det vid anmälningen. Länken för att delta i webbinariet sänder vi föregående vardag till dem som anmält sig. Sista anmälningsdag är vardagen före webbinariet. Vänligen annullera din anmälan om du får förhinder.

I Du kan anmäla dig till webbinarierna via nedanstående länkar. Varmt välkommen!

Ilmoittaudu suomenkielisiin webinaareihin tästä.


WEBBINARIUM I: FÖRÄNDRINGAR I PEFC-STANDARDEN

SKOGS- OCH NATURVÅRD

I webbinariet behandlas de centrala ändringarna som gäller skogs- och naturvård i de förnyade PEFC-kraven, arbetsslag för arbetsslag. Utbildningen är första hand avsedd för skogsfackmän, som ansvarar för planering eller utförande av skogsvårdsarbeten.

Tisdag 5.4. kl. 8.00-9.30 – Anmäl dig här


WEBBINARIUM II: FÖRÄNDRINGAR I PEFC-STANDARDEN

SÄKERSTÄLLANDE AV KUNNANDET – ARBETSGIVARENS SKYLDIGHETER, MÅNGBRUK, URSPRUNGSBEFOLKNING, RENHUSHÅLLNING

I webbinariet fördjupar vi oss i de centrala förändringarna som gäller arbetsgivarens skyldigheter och anskaffning av skogstjänster, säkerställande av arbetstagarnas kunnande, skogens mångbruk, ursprungsbefolkning och värnande om traditionell näringsverksamhet i de justerade PEFC-kraven. Webbinariet är avsett för speciellt för skogsfackmän.

Torsdag 7.4. kl. 8.00-9.30 – Anmäl dig här


WEBBINARIUM: FÖRÄNDRINGAR I PEFC-GRUPPCERTIFIERINGEN

I webbinariet fördjupar vi oss i de centrala förändringarna i den områdesvisa PEFC-gruppcertifieringen. Utbildningen behandlar omställningen till de justerade standarderna och vilken inverkan dessa har för organisationer som har förbundit sig att följa dem. Webbinariet är avsett speciellt för skogsfackmän som ansvarar för PEFC-certifiering och kvalitetsuppföljning inom sin organisation.

Tisdag 12.4. kl. 8.00-9.30 – Anmäl dig här


Läs mer:

KRAVEN FÖR FINLANDS PEFC-SKOGSCERTIFIERING FÖRNYAS

SUOMEN PEFC-METSÄSERTIFIOINNIN VAATIMUKSET UUDISTUVAT