Skip to main content

Osana alueellisen ryhmäsertifioinnin toteutusta Kestävän Metsätalouden Yhdistys ry kuulee sidosryhmiä PEFC FI 1001 ja PEFC FI 1002 -standardien vaatimusten toteutumisesta alueellisen ryhmäsertifioinnin piirissä. Alueellinen PEFC-ryhmäsertifiointi ja siihen liittyvät käytännöt esitellään vuosittain järjestettävässä sidosryhmäwebinaarissa, josta KMY tiedottaa sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä. Webinaarissa on mahdollista esittää kysymyksiä ja antaa palautetta. Webinaarin tavoitteena on edistää avointa vuorovaikutusta ja se on hyvä tilaisuus sidosryhmille kuulla sertifioinnin toteuttamisesta.

Vuoden 2024 osalta sidosryhmäwebinaari järjestetään keskiviikkona 31.1. klo 13-14.30. Webinaarin järjestää KMY, josta mukana toiminnanjohtaja Kaisa Kettunen, läntisen metsäsertifiointitoimikunnan puheenjohtaja Petteri Ojarinta (MTK) ja PEFC Suomelta asiantuntijana mukana toiminnanjohtaja Tatu Liimatainen.

Ilmoittautuminen webinaariin tapahtuu alla olevan linkin kautta. Voit halutessasi jättää ennakkokysymyksiä ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin sunnuntaihin 28.1. mennessä.